Kiseli kupus se pakira strojno i ručno, zavisno o njegovoj vrsti.
Naime, nakon završene fermentacije slijedi ručna obrada glavica i ručno pakiranje u adekvatnu ambalažu.
Rezani kupus nakon vađenja iz bazena se doprema do dozatora punilice i pakira u PE- ambalažni film u obliku vrećice za masu 0,5 ili 1,0 kg.
Naše maslinovo ulje dobiveno je hladnim prešanjem te se nakon prerade otkupi samo ulje vrhunske kvalitete kako bismo mogli plasirati na tržište najkvalitetnije ekstra djevičansko maslinovo ulje.
Ulje skladištimo u posebno za to predviđenom prostoru koji je opremljen sa svim što je potrebno da se spriječi njegovo kvarenje i gubitak njegove kvalitete i svih prehrambenih vrijednosti koje ga čine zdravom namirnicom.
Naš proizvod plasiramo najviše na sajmovima unutar države, kao i prodaja po poznatim restoranima i hotelima na području naše županije.
Puni se u staklene boce od 0,25l; 0,50l; 0,75l i 1,0l te u rinfuzi.